Sosyal Hizmet

İGÜ TTO, IDEF 2023’e katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), TÜYAP’ta düzenlenen IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı 2023’e katıldı. 25-28 Temmuz’da TÜYAP’ta gerçekleştirilen IDEF 16. Uluslararası Sanayii Fuarı 2023’e İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) katılım sağladı. İki yılda bir düzenlenen IDEF 2023 Fuarı’nda planlamış olduğu ziyaretleri yapan TTO; TUSAŞ, HAVELSAN, VOLO KOMPOZİT, MASTER DEFENCE ve YENTE Havacılık gibi uçak ve drone üreticisi firmaları ziyaret etti. İGÜ TTO, teknik iş birlikleri içeren bir dizi toplantı da gerçekleştirdi. Bu kapsamda; TUSAŞ Hangar Kampüs Programı’ndan Destek Alan Jet Drone Elektrik Fan Motorlu İnsansız Hava Aracı Projesi hakkında TUSAŞ ilgilileriyle toplantı yapıldı.