Sosyal Hizmet

İGÜ Psikoloji Laboratuvarları açıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Laboratuvarları açıldı. Klinik Psikoloji Laboratuvarı ve Beyin, Biliş ve Davranışsal Bilim Laboratuvarı’nda öğrenciler, derste öğrendikleri teorileri deneyimleyebilecek; nöropsikolojik çalışmalar yaparak EEG cihazıyla araştırmalar gerçekleştirebilecek. “Araştırma Üniversitesi” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), öğrencilerine yönelik sağladığı imkânlara bir yenisini daha ekledi. Açılışı düzenlenen Klinik Psikoloji Laboratuvarı ve Beyin, Biliş ve Davranışsal Bilim Laboratuvarı ile öğrenciler, derslerde gördükleri teorik kuramların pratikteki uygulanışını görme ve deneyimleme fırsatı yakalayacaklar. Klinik Psikoloji Laboratuvarı’nda, grup terapi programlarına katılabilecek olan öğrenciler; Beyin, Biliş ve Davranışsal Bilim Laboratuvarı’nda ise nöropsikolojik çalışmalar yaparak EEG cihazıyla araştırmalar gerçekleştirebilecek.