Sosyal Hizmet

Gelişim Trade Center açıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinin birlikte kullanacakları; Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü ile İşletme Bölümü öğrencilerine yönelik uygulama laboratuvarı olan Gelişim Trade Center 18 Temmuz 2023 tarihinde açıldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi J Blokta yer alan Gelişim Trade Center’ın açılış törenine İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Maraşlı, UBF Dekanı Prof. Dr. Kamil Kaya, İİSBF Dekanı Prof. Dr. Kenan Aydın, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahir Günday, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Öğretim Elemanları ve İGÜ Laboratuvar Koordinatörü Öğr. Gör. Emel Özgün, öğrenciler ve davetliler katıldı.