Odyoloji

“Fikirden Patente Kokleanın Frekans Seçiciliği” Etkinliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü tarafından “Fikirden Patente Kokleanın Frekans Seçiciliği" adlı etkinlik gerçekleştirildi. Doç. Dr. Erdoğan Bulut’un konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, 11 Ocak 2021 tarihinde saat 12.00– 13.00 arasında, Google Meet üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış sunusu Odyoloji Bölümü Arş. Gör. Çağla Türk tarafından gerçekleştirilerek etkinlik hakkında bilgi verildi.

Odyoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Selva Zeren açılış konuşmasını gerçekleştirerek sözü Doç. Dr. Erdoğan Bulut’a bıraktı. Doç. Dr. Erdoğan Bulut konuşmasına hocaları Prof. Dr. Cem Uzun ve Prof. Dr. Levent Öztürk’ü anarak başladı. Değerli hocamız konuşmasını Patent Buluş Kavramı, İşitme Sistemi, Koklear Amplifikasyon Otoakustik Emisyonlar, Koklear Efferent Sistem Fizyolojisi, Frekans Analizi ve Güncel Çalışmalar başlıkları altında deneyimlerini ve düşüncelerini paylaşarak gerçekleştirdi.

Odyoloji bölüm öğrencileri Doç. Dr. Erdoğan Bulut’a merak ettiklerini sorarak hocamızın başarılarıyla motivasyonlarının arttığından bahsettiler. Etkinliğe İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü Bölüm Başkanı, Bölüm Başkan Yardımcısı, Araştırma Görevlisi, diğer bölümlerden Hocalarımız, bölümümüz yüksek lisans ve lisans öğrencilerinin yanı sıra farklı okul ve kurumlardan konuyla ilgilenen meslek mensupları da katılım sağladı.

Odyoloji bölüm öğrencilerinin ilgiyle ve merakla dinlediği sunum sonunda değerli Doç. Dr. Erdoğan Bulut’a hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından gelen teşekkürler ile etkinlik sona erdi.