Odyoloji

Üniversite ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Sağladığı Olanaklar Nelerdir? (Bölüm 3)

Bölüm 3

Yurt ve Servis Hizmeti

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için yurtlar ile iş birliği yapmaktadır. Üniversitemiz ve anlaşmalı yurtlar arası yürüyüş mesafesinde olup, her saat ücretsiz servis imkanını da öğrencilere sunmaktadır. Ayrıca üniversitemiz toplu taşıma duraklarına çok yakın bir mesafede olup, kampüs-toplu taşıma durakları arasında 15 dakikada bir ücretsiz ring servis imkânı da sunmaktayız.

Sosyal Etkinlikler ve Kulüpler

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerimizin ders dışı toplumsal, kültürel, sanatsal ve kişisel gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla, tamamı öğrencilerin girişimleri ile oluşan öğrenci kulüpleri bulunmaktadır. Öğrenciler kulüpler bünyesinde düzenledikleri etkinliklerle; organizasyon becerilerini, iletişim ve takım çalışması yetkinliklerini, proje yönetiminin her aşamasını deneyerek öğrenmekte ve iletişim ağlarını geliştirmektedirler. Üniversitemiz, öğrencilerin gelecekleri için öğrenim süreleri boyunca gerçekleştirmiş oldukları etkinlikler sayesinde çeşitli firmalarla ortak çalışmalarda bulunarak, kariyerleri için ilk adımları atmalarına imkan sağlanmaktadır.

Spor Tesisleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan spor tesisleri; sportif aktivitelerle öğrencilerin ders dışı zamanlarını değerlendirmeleri ve sportif yeteneklerini ortaya çıkarmaları amacıyla oluşturulmuştur. Basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, kapalı spor salonu öğrencilerin kullanımı için her gün açık durumdadır. Branşında uzman eğitmenler gözetiminde düzenlenen, basketbol, voleybol, halk oyunları ve modern dans branşlarındaki kurslarla öğrencilere serbest zamanlarını değerlendirme ve becerilerini geliştirme olanağı sağlanmaktadır.