Odyoloji

Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Tanışma ve Oryantasyon Toplantısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü 1. sınıf öğrencileri ile 04.10.2023 tarihinde saat 10.30’da tanışma ve oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Odyoloji Bölümü öğrencileri Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT, Odyoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neşe KISKAÇ, Odyoloji Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Nur AKTAN ve Odyoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Çağla TÜRK ile tanıştılar. Ardından öğrencilere bölüm ile ilgili bilgiler verilerek oryantasyonları sağlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Odyoloji Bölümünün tanıtımları, yönetmelikler, üniversitenin sunduğu imkanlar, bölüm akademik kadrosu, staj ve mesleki uygulamalar, kulüpler, müfredat, akreditasyon, çift anadal programı, yaz okulu, fakültemiz süreli yayınların tanıtımı, danışmanlık toplantıları ve öğrenci projeleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 1. Sınıf Öğrenci Temsilci seçimi yapılarak toplantı sonlandırıldı.