Odyoloji

İGÜ’lü öğrenciler “Bir Dilek Tut” ile çocukların hayallerini gerçekleştirecek

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ve Make a Wish Türkiye Derneği’nin iş birliğiyle “Bir Dilek Tut ile Çocukların Hayallerini Gerçekleştiriyoruz” projesi hayata geçiriliyor. Proje kapsamında İGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, çocuklar için atölye düzenleyerek tematik e-kart tasarlayıp dileklerin hayata geçmesine katkı sağlayacak.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Make a Wish Türkiye Derneği’nin iş birliği ile düzenlenen “Bir Dilek Tut ile Çocukların Hayallerini Gerçekleştiriyoruz” projesinin ilk etabı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 3 etaptan oluşan projenin ilk ayağında Make a Wish Türkiye Derneği Koordinatörü Emrah Gündüz ve Dijital ve Hayalimi Paylaş Sorumlusu Maide Kaba, projeyle ilgili bilgi aktarmak üzere öğrencilerle buluştu.

Haberin devamı için tıklayınız.