Odyoloji

İGÜ’de, “100. Yılında Cumhuriyet” etkinliği düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında “100. Yılında Cumhuriyet” konulu sempozyum düzenledi. Etkinlikte, birbirinden değerli akademisyenler 100 yıllık cumhuriyet tarihini farklı bakış açıları ve konularla değerlendirdiler.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına sayılı günler kala birlik ve beraberlik ruhunu artırmak amacıyla tüm yurtta etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Gençlerin cumhuriyet bilincini pekiştirmek; değerlerimizi anlatmak, 100. yıl coşkusu ve sevincini paylaşmak amacıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) tarafından “100. Yılında Cumhuriyet” konulu sempozyum düzenlendi. Etkinliğin moderatörlüğünü İİSBF Dekanı Prof. Dr. Kenan Aydın üstlenirken; Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ece Baban “Atatürk ve İletişim”, İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Durgun “Kavramsal ve Kuramsal Boyutlarıyla Cumhuriyet”, Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz Tansi “100. Yılında Türk-Yunan İlişkileri” ve İstanbul Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Kemal Olçar “Cumhuriyetin Güvenlik Siyaseti” konulu konuşmalar gerçekleştirdiler.

Haberin devamı için tıklayınız.