Hemşirelik

Ozon tedavisi, bakteri ve virüsleri öldürüyor!

Birçok alanda kullanılan ozon tedavisini sık sık duyuyoruz. Romatizmal ve eklem problemlerinden cilt bakımına kadar çok sayıda alanda kullanıldığını ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Aydın Arslan, ozon tedavisinin bağışıklık sistemini güçlendirerek bünyeye direnç verdiğini, bakteri ve virüsleri öldürdüğünü belirtti.

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte, bağışıklık sistemini güçlü tutmak ve hasta olmamak için birçok kişi farklı yöntemler deniyor. Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde, ozon tedavisi ile ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Aydın Arslan, ozon tedavisinin, hücrelerin oksijen ihtiyacını karşılayıp kan dolaşımını artırarak vücudun bağışıklığını güçlendirdiğini ifade etti.

Haberin kaynağına buradan ulaşabilirsiniz.