Ergoterapi

“A Day At Work” projesi ile Albayrak Holding’de bir gün!

Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından mülakat yoluyla seçilen, bölümlerinin lideri olan Akran Mentorlerinin kendi sektörlerini yakından tanımalarının hedeflendiği “A Day At Work” projesinde; sektörün önde gelen kurumlarında bir gün geçiren öğrenciler hem işleyişi görüyor hem de çalışmayı düşündükleri alanlar hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Daha önce ULS Havayolları, Emin Üstün Holding, Yeşilay ve Flo ile yapılan proje bu defa Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden yeni mezun olan Yiğit Alp’in bir tam gün geçirdiği Albayrak Holding’le gerçekleştirildi.

Haberin devamı için tıklayınız.