Ergoterapi

Üniversite sınavında avantaj sağlayacak yöntem: “Stratejik çözüm”

YKS’ye sayılı günler kala sınav başarısını artıracak önerilerde bulunan Uzman Psikolojik Danışman Elif Ünal, üniversite adayı öğrencilerin soruları kolay, orta zorlukta ve çok zor olarak belirleyip, kolaydan zora doğru stratejik test çözümü yapmalarının başarılarını artıracağını kaydetti. Milyonlarca gencin geleceğini belirleyecek olan üniversite sınavına az bir zaman kaldı. Sınav hazırlıklarına ara vermeden çalışmalarını sürdüren gençlerin başarı elde etmeleri için sadece çok çalışmalarının yeterli olmadığını ifade eden İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Uzman Psikolojik Danışman Elif Ünal, motivasyon ve sınav kaygısına dikkat çekti. Ünal, adaylara sınavda motive olmaları ve sınav kaygılarını yenmeleri için tavsiyelerde bulundu.

Haberin devamı için tıklayınız.