Ergoterapi

Sürdürülebilirlik çalışmalarıyla zirvede yer alan İGÜ’ye bir ödül daha!

“Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları”nı benimseyerek, çevresel sürdürülebilirlik başta olmak üzere her alanda sürdürülebilirlik çalışmalarına önem veren İstanbul Gelişim Üniversitesi, doğal kaynakların etkin bir şekilde kullanılmasına yönelik uygulamalarda bulunup, evrensel bir sorumluluk bilinciyle ilerliyor. YÖK tarafından hazırlanan “Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu-2023”te de “Sürdürülebilirlik” başlığı altında “Yenilenebilir Enerji Kaynakları Kullanımı” kategorisinde zirvede yer alan İGÜ, paydaşı Elekon Akıllı Yapı Teknolojileri firması ile yürüttüğü çalışmalardan biri olan aydınlatma elemanları ve otomasyonu yenileme projesi ile DALI Lightings Awards 2023’te “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Haberin devamı için tıklayınız.