Ergoterapi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz’a ziyarette bulundu

“Kaliteli Eğitim” kategorisinde aldığı başarılı derecelendirmeler, ulusal ve uluslararası alanda öğrencilerine sunduğu imkânlarla bir dünya üniversitesi olma hedefiyle ilerleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz’a makamında ziyarette bulundu.

Haberin devamı için tıklayınız.