Ergoterapi

İran-İsrail gerilimi piyasaları vurdu! Altında yeni zirveler görmek mümkün

Genellikle ülkeler arasında yaşanan gerilimler ve savaşlar küresel piyasalarda ciddi bir paniğe yol açıyor. Özellikle yaşanan olayların stratejik konumu jeopolitik risklerin artmasında neden olabilecek bir bölgede ise bölgesel istikrar ve enerji tedariğinde kayda değer endişelere sebep olarak durum ciddi noktalara ulaşabilir. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari Ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Öğretim Üyesi Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım artan jeopolitik risklerin, yatırımcıları güvenli liman olarak ifade edilen altına yönlendirdiğini vurguladı. Haberin devamı için tıklayınız.