Ergoterapi

Irak Cumhuriyeti Eğitim Bakanlığı Heyeti, İGÜ’ye ziyarette bulundu

Nitelikli eğitim anlayışı ve bünyesinde bulunan uluslararası öğrenci ve akademisyenleriyle “Dünya Üniversitesi” vizyonuyla ilerlemeye devam eden İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Türkiye’nin uluslararası akredite edilmiş en fazla programa sahip yükseköğretim kurumu olma özelliğine sahip. İGÜ’ye ziyarette bulunan Irak Cumhuriyeti Eğitim Bakanlığı Heyeti, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necmettin Maraşlı, Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu ve Genel Sekreter Doç. Dr. Serdar Egeli ile bir araya geldi.

Haberin devamı için tıklayınız.