Ergoterapi

ICRS 2023 Konferansı, 22-23 Haziran tarihlerinde İGÜ’de düzenlenecek

Dünyanın dört bir yanından araştırmacıların, bilim insanlarının, akademisyenlerin, öğrencilerin ve endüstri profesyonellerinin son araştırmalarını sunmaları ve meslektaşlarıyla ittifaklar geliştirmeleri amacıyla düzenlenen ICRS 2023 Konferansı, çeşitli çalışma alanlarında yeni iş birlikleri kurarak akademi ve endüstriden araştırmacıları, uygulayıcıları bir araya getiriyor. Hem yüz yüze sunum hem de sanal sunum ile hibrit olarak düzenlenecek olan ICRS 2023 Konferansı, dünyanın dört bir yanından ilgi alanlarında önde gelen araştırmacıları, mühendisleri ve bilim insanlarını bir araya getirecek. Her yıl Haziran ve Aralık ayları olmak üzere yılda iki kez düzenlenen ICRS’e ev sahipliği yapmak için İstanbul Gelişim Üniversitesi 5 yıllık bir anlaşma imzaladı.

Haberin devamı için tıklayınız.