Ergoterapi

Ergoterapi Bölümü olarak 3. Engelsiz Dünya Dostu Festivalindeydik!

Bağcılar Belediyesi, Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda düzenlenen 3. Engelsiz Dünya Dostu Festivalinde Ergoterapi Bölümü olarak bizde vardık! Engelliler Sarayı’nda eğitim gören özel gereksinimli arkadaşlarımızın dans gösterileri, birçok alandaki spor müsabakalarına şahitlik ettik.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Ergoterapi Bölümü olarak alanımıza özgü bilişsel, el rehabilitasyonu, motor planlama gibi laboratuvar ekipmanlarımız eşliğinde bir tanıtım gerçekleştirdik. Ergoterapi bölümü araştırma görevlileri Beyza Aslı BİLSEL, Hülya YAMAN ve mezun öğrencimiz Gülsüm TOHAN ile özel gereksinimli arkadaşlarımıza ile terapi materyallerini deneyimle fırsatı sundu.

Standımızda Bağcılar Belediye başkanı sayın Abdullah Özdemir ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi başta olmak üzere birçok değerli misafirimizi ağırladık. Protokol üyesi misafirlerimize Ergoterapi’nin önemi ve çalışma alanlarından bahsettik.

Bağcılar Belediyesi, Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı, İstanbul Gelişim Üniversitesi adına araştırma görevlisimiz Hülya YAMAN’a teşekkür plaketi takdim edildi.