Ergoterapi

60’ıncı Kütüphane Haftası'nda Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’den öğrencilere ödül!

Ödül töreninde çeşitli düzeylerde 10 öğrenci ödüllendirilirken; öğrenciler ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, mesleki tecrübelerini paylaştı. Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin konuşmasında okumanın önemine değinerek "Okumaktan vazgeçmeyin, akademik başarı için bu çok önemli" diyerek öğrencileri okumaya teşvik etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından İGÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı A. Şenol Armağan, öğrencileri kütüphaneye davet ederek onlarla sohbet etti. Öğrencilerimizin ilgi alanları, çeşitli yazarlar ve kitaplar üzerine bir sohbet gerçekleştirildi.

Ödül töreninde çeşitli düzeylerde 10 öğrenci ödüllendirilirken; öğrenciler ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, mesleki tecrübelerini paylaştı. Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin konuşmasında okumanın önemine değinerek "Okumaktan vazgeçmeyin, akademik başarı için bu çok önemli" diyerek öğrencileri okumaya teşvik etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından İGÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı A. Şenol Armağan, öğrencileri kütüphaneye davet ederek onlarla sohbet etti. Öğrencilerimizin ilgi alanları, çeşitli yazarlar ve kitaplar üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Haberin devamı için tıklayınız.