Ergoterapi

20’nci Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi, İGÜ’de gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde, her yıl düzenlenen Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi’nin 20’ncisi gerçekleşti. 2 gün süren ve bilgisayar mühendisliği öğrencilerini ve sektörünü bir araya getiren kongre sayesinde öğrenciler, fikirlerini paylaşma, projeleri sunma ve mühendislik alanında uzmanlaşmış kişilerle etkileşimde bulunma gibi yeni teknolojiler, yenilikçi fikirler, sürdürebilir çözümler konusunda deneyimlerini geliştirme fırsatı buldu. İGÜ Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 20. BİLMÖK Organizasyon Komitesi Başkanı Bahadır Duman’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik ‘Geleceğin Bilişim Teknolojileri’ ana temasıyla ilerlerken; “Bilgisayarın Dünü, Bugünü, Yarını”, “Yapay Zekâ ve Geleceği”, “İnternet Yazılımında Çok Dilli Stratejileri” gibi birçok konu alanında uzman kişiler tarafından ele alındı. Etkinliğe; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necmettin Maraşlı, Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu ve Prof. Dr. Arda Öztürkcan da katılım sağladı. Haberin devamı için tıklayınız.