Dil ve Konuşma Terapisi

Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil Ve Konuşma Terapisi Bölümü 1. sınıf öğrencileri ile 04.10.2023 tarihinde saat 14.00’te tanışma ve oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü öğrencileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Deniz YILDIZ, Dil ve Konuşma Terapisi Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Tuğba KARATOY, bölüm öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Najva MOUSAVİ ve Öğr. Gör. Seda KETEN ile tanıştılar ve öğrencilere bölüm ile ilgili bilgiler verildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin veDil ve Konuşma Terapisi Bölümünün tanıtımları, kariyer planlaması, üniversitenin sunduğu imkanlar ve yönetmelikler, bölüm akademik kadrosu, yaz stajı ve mesleki uygulamalar,  Dil Konuşma Terapisi Kulübü ve diğer kulüpler, bölüm müfredatı, laboratuvarımız, ÇAP programı, yaz okulunda ders alma ve fakültemiz süreli yayınların tanıtımı yapılarak toplantı sonlandırıldı.