Çocuk Gelişimi

“Çocuk Gelişimciler İle Sürdürülebilirlik Buluşmaları 1”

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Türkçe Bölümü ev sahipliğinde “Çocuk Gelişimciler İle Sürdürülebilirlik Buluşmaları 1” konulu etkinlik gerçekleştirildi.

Çocuk Gelişimciler İle Sürdürülebilirlik Buluşmaları 1 konulu etkinliğimiz moderatör Öğr. Gör. Bedriye ÇELİK ve misafir konuşmacımız Çocuk Gelişimi Uzmanı Bilge Nur PEMBEGÜL eşliğinde gerçekleştirilmiştir. Bilge Nur PEMBEGÜL konuşmasında; mezuniyet ve mezuniyet sonrası çalışmalarından bahsetmiştir. Ardından bir çocuk gelişim uzmanının nasıl popüler bilim yazarı, oyun tasarımcısı ve çocuk kitapları editörü olunabileceğini ve bu alanlarda başarılı olabilmek için nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve bölüm öğrencilerimizin hem eğitim öğretim dönemlerinde hem de mezuniyet sonrası kendilerini nasıl geliştirebileceklerinden bahsetmiştir. Etkinlik sırasında interaktif bir metot uygulayarak tüm katılımcıların ve öğrencilerin aktif katılımlarını sağlamayı başarmıştır. Etkinlik sonrası öğrenci geri bildirimlerinde Bilge Nur PEMBEGÜL oldukça başarılı bulunmuştur.

Etkinlik sonunda Çocuk Gelişimi Türkçe Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Nurten ELKİN tarafından konuşmacı Bilge Nur PEMBEGÜL'e plaket ve çiçek verilmiştir.