Çocuk Gelişimi

Çocuk Gelişimi 1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon düzenlendi

06.10.2023 tarihinde B Blok 026 numaralı salonda Çocuk Gelişimi 1. Sınıf öğrencilerine oryantasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya İGÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi A. Yüksel BARUT konuşma yaparak katılım göstermiştir. Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nurten ELKİN oryantasyon sunumu gerçekleştirmiştir.

BARUT konuşmasına Cumhuriyetimin yüzüncü yılına vurgu yaparak başlamıştır. Öğrencilerin eğitim öğretim sürecine önem vermeleri gerektiğini ve kendileri ile ilgili olan yönetmelikleri okumalarını istemiştir. Okulumuzun Çift anadal, yabancı dil kursu, akreditasyon gibi imkanlarından yararlanarak kendilerini geliştirmelerinin gelecekleri için önemli olduğundan bahsetmiştir.

ELKİN konuşmasında okulumuzun THE, Scimago, Rank, Tübitak Projeleri gibi başarılarına değinmiştir. Akreditasyon süreci ve bölüm akreditasyonundan bahseden ELKİN, akreditasyonun öğrenciler için bir avantaj olduğunu aktarmıştır. Bölüm danışmanlık saatleri, dersler, uygulama dersleri, akademik takvim, Erasmus, kütüphaneler, yüksek lisans programlarımız, çift anadal, yabancı dil politikamız, İGÜ SABDER, SBF Bülten ve öğrenci kulüplerine üye olmalarının onların kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağı hakkında pek çok konuda ayrıntılı bilgiler vermiştir. Yakında zamanda Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi, Ortez Protez ve Odyoloji Bölümlerinin düzenleyeceği ‘’Cumhuriyetimizin Gelişimi’’ başlıklı etkinliğe tüm öğrencilerimizi beklediğini belirtmiştir.
barutbarut