Çocuk Gelişimi

Akdeniz Üniversitesi Çocuk Gelişimi öğrencileri ile ''Çocuk Gelişimi Alanında Akademik Kariyer'' toplantısı gerçekleşmiştir

Konuşmacı olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünden Arş. Gör. Kevser Tuğba Çınar Karasu katılım sağlamıştır. Toplantıya Akdeniz Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Utku Beyazıt moderatörlük yapmıştır.

Çınar Karasu, konuşması sırasında üniversite bölüm tercihinden başlayarak, üniversite hayatı sürecinde katılım sağladığı organizasyonlar, Erasmus deneyimleri, yüksek lisans süreci, akademik kadrolar, bunun için gerekli olan sınav puanları hakkında bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır.

Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak öğrencilerin meslek hayatlarında kendi ilgi ve yeteneklerini ön plana çıkartacak şekilde kendilerini geliştirmelerini önermiştir.

igü