Çocuk Gelişimi

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında İGÜ Lösev, Çocuk Gelişimi ve Sağlıkta Farkındalık Kulübü ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyelerinin katılımıyla farkındalık yaratmak amacıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde stant açılmıştır.

LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında lösemi hastalığı hakkında toplum bilinci oluşturmakta, çocuklarımızın yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekerek; onlara olan destekleri arttırabilme amacıyla ülke genelinde farkındalık yaratma ve kanserden korunma bilinci oluşturma çalışmaları gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi içerisinde tüm öğrencilere ve öğretim elemanlarına turuncu kurdele dağıtılmış, stant açılarak Lösev ve lösemili çocuklar hakkında bilgi verilerek broşürler dağıtılmıştır.