Beslenme ve Diyetetik

Beslenme ve Diyetetik Poster Sergisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik (Türkçe) Bölümü, Sağlık Bilimleri Fakültesi B Blok Fuaye Alanında 15 Mart 2022 tarihinde poster sergisi gerçekleştirdi.Fakülte Dekanlığından Prof. Dr. Rıfat Mutuş’un ve Dr. Öğr. Üyesi Yüksel Barut’un katılımı ile Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik (Türkçe) Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Huri Özkarabulut’un açılışını gerçekleştirdiği poster sergisinde İGÜ SBF Beslenme ve Diyetetik (Türkçe) Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, bitirme tezlerinden oluşturdukları posterleri sergileme fırsatı yakaladılar. Beslenme ve Diyetetik (Türkçe) Bölümü öğrencilerinin yıl içinde danışmanlarıyla belirledikleri konu başlıklarında yazdıkları tezlerden hazırladıkları 78 poster, konu çeşitliliği açısından göz doldurdu. 15 - 17 Mart boyunca geniş katılımcı kitlesine ulaşan sergideki posterlerin, daha da geniş kitlelere ulaşabilmesi için dijital ortama aktarılacağı bilgisi verildi. Ayrıca, üniversitemiz öğretim üyeleri tarafından belirlenen ilk 3 poster sahibi öğrenciye plaket verilecektir.

poster sergisi