Beslenme ve Diyetetik

BEBİS Programı Tanıtımı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Türkçe Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Ayşe Huri Özkarabulut'un, Beslenme ve Diyetetik İngilizce Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Başak Gökçe Çöl'ün moderatörlüğünde, 11.05.2022 tarihinde Türkçe ve İngilizce iki oturum olarak gerçekleşen programda İstanbul Gelişim Üniversitesi Türkçe ve İngilizce bölümlerine BeBis programı tanıtıldı.

Diyetisyen Ramazan Balbay'ın hem Türkçe hem de İngilizce olarak gerçekleştirdiği sunumda diyetisyenler için besinlere ait ayrıntılı bilgilerin bulunduğu bir kütüphane olarak hizmet veren beslenme bilgi sistemi programının 20.000'i aşkın besin ve 130'u aşkın besin öğesinin içeriğine ulaşmada nasıl efektif kullanılabileceği ve hem Türkçe hem de İngilizce menüsü demo üzerinden tanıtıldı.